SEO

SEO (Search Engine Optimization) eller på dansk søgemaskineoptimering er en digital markedsføringsform, som lever i bedste velgående. SEO er et samlet udtryk for alt det optimeringsarbejde, man kan udføre for at fremme en hjemmesides synlighed i søgeresultaterne.

Alle virksomheder kan drage nytte af at arbejde med søgemaskineoptimering, da arbejdet er med til at sikre bedre placeringer og dermed flere besøgende. Det kan potentielt set føre til flere salg og nye tilbagevendende kunder. SEO er både for dig, som sælger fysiske varer og for dig, som lever af at sælge ydelser.

SEO: Synliggør din hjemmeside og bliv fundet på nettet

SEO handler i al sin enkelthed om at optimere og synliggøre ens hjemmeside, så potentielle kunder får øjnene op for, at man eksisterer. I dag kan du bruge forskellige værktøjer til at finde ud af, hvor mange brugere der søger efter netop dine produkter og / eller ydelser samt virksomhedsnavn. På fagsprog udfører man her en søgeordsanalyse. Det primære formål med at udføre en søgeordsanalyse er at finde frem til de bedste søgeord målt på antal søgninger, relevans, konkurrence og andre forhold. Jeg har siden tidernes morgen effektueret mange hundrede søgeordsanalyser.

Det er alfa omega, at din hjemmeside er synlig i søgemaskinerne, da du i modsatte fald risikerer at tabe kunder til dine direkte konkurrenter. Den svære del består ikke i at opsætte en hjemmeside, men derimod at optimere den, så den er optimeret til både brugere og søgemaskiner.

Søgemaskineoptimering der virker

Jeg har mange års erfaring med søgemaskineoptimering, som jeg i dag arbejder med på daglig basis. SEO er en svær størrelse, men det er ikke desto mindre en disciplin, som jeg mestrer på et professionelt niveau.

SL Marketing v/ Stefan Lave har specialiseret sig i søgemaskineoptimering, som jeg udfører for alle tænkelige virksomheder – alt lige fra små informationssider og affiliate sider til store webshops og firmahjemmesider.

Min resultatorienterede og seriøse tilgang til søgemaskineoptimering bygger på mange års erfaring, ekspertise og interesse for faget. Jeg er struktureret, målrettet og velovervejet i mit arbejde. Med andre ord bliver intet overladt til tilfældighederne.

Inden for søgemaskineoptimering tilbyder jeg to overordnede ydelser bestående af on-page optimering og off-page optimering (linkbuilding). Drømmer du om flere besøgende og flere salg, så skal du være villig til at investere i begge optimeringsformer, da de går hånd i hånd.

On-page SEO

On-page SEO går kort og godt ud på at optimere selve hjemmesiden. Der er mulighed for at arbejde med flere hundrede interne elementer, men ikke alle elementer vægtes lige højt. Listen over mulige optimeringstiltag er lang, men jeg kan bl.a. hjælpe med følgende:

  • Tekstforfatning
  • Udarbejdelse af sidetitler og metabeskrivelser
  • Intern linkbuilding
  • Hastighedsoptimering
  • Optimering af billeder
  • Identificering og fjernelse af duplikeret indhold

En søgemaskineoptimeret hjemmeside skal ikke blot være hurtig at loade og brugervenlig, men skal også indeholde optimeret tekstindhold og i øvrigt være optimeret på alle andre fronter. Det er naturligvis noget, som jeg kan hjælpe med at realisere.

Off-page SEO (linkbuilding)

Off-page SEO er også en vigtig del af optimeringsarbejdet. Uden stærke links udebliver de gode resultater, hvorfor der bør lægges en stor indsats på linkbuilding-området. Du får også brug for indgående links til din hjemmeside, hvis du skal nå til tops på konkurrenceprægede søgeord.

Der findes helt grundlæggende to typer linkbuilding. Der findes først og fremmest earned links, som er de links, man gør sig naturligt fortjent til. Derudover findes der acquired links, som man selv skaber på den ene eller anden måde. Jeg arbejder med begge linkbuilding typer, da jeg har erfaret, at en kombination af de to typer fører til de mest stabile resultater.

Er du på jagt efter stærke og permanente links, som skubber din hjemmeside frem i søgeresultaterne? I så fald vil jeg gerne byde ind med min ekspertise og mit store netværk. Kontakt mig hjertens gerne via kontaktformularen.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud nu

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked